Spuitwerk

Of uw auto nu een klein, storend krasje heeft of wilt u uw auto volledig laten restaureren? Voor beiden bent u bij Autoschade Herstel van Zanten aan het juiste adres voor vakkundig spuitwerk. Wij laten uw auto er weer als nieuw uit zien. Doordat we de auto’s in de spuitcabine op een brug kunnen plaatsen kunnen we uw auto met uiterste precisie en kwaliteitsproducten spuiten. Onze hoogstaande mengmachine en meetapparatuur zorgt voor exact de juiste kleur lak, zodat er geen enkel kleurverschil te zien is. Uw auto verlaat de garage alsof er nooit een kras of beschadiging heeft gezeten…

Beschadiging herstellen

Bij beschadigingen aan onderdelen kunnen wij de autoschade voor u herstellen. We demonteren de beschadigde onderdelen en vervangen deze. Daarnaast verzorgen we ook eventueel plaatwerk en het uitdeuken van plaatdelen om alles weer strak te krijgen. Ook voor kunststofdelen, zoals bumpers, kunt u bij ons terecht. Het is soms zelfs mogelijk om plaatdelen voor u uit te deuken zonder dat deze daarna opnieuw gespoten hoeven te worden.

Neem contact op

Dus, auto beschadigd? Of moet uw auto opnieuw gespoten worden, en bent u benieuwd wat we voor u en auto kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, of loop gerust eens binnen.