Ruitschade

Autoruitschade laten repareren

Met de huidige technische kennis is het vaak goed mogelijk om een “sterretje” of beschadiging aan de ruit te repareren. Wij beschikken over de modernste reparatiemethodes om u snel weer veilig op weg te helpen. In sommige gevallen is het niet mogelijk om de ruit te repareren en helpen wij u graag door het vervangen van de autoruit. Voor deskundig advies kunt u altijd even langs komen.

Ruitvervanging bij autoruitschade

Door jarenlange ervaring en groot vakmanschap van onze gediplomeerde autoruit monteurs kunnen wij optimale service, kwaliteit en garantie bieden, en dat tegen een scherpe prijs. Als de ruit op voorraad is, wordt u direct geholpen. Door het gebruik van de nieuwste lijmsoorten kunnen we de ruit vervanging uitvoeren terwijl u wacht in onze wachtruimte met gratis koffie en wifi. Daarna kunt weer veilig op weg. Mocht de ruit niet voorradig zijn dan is het vaak binnen 24 uur alsnog geregeld.

Neem contact op

Dus, autoruitschade? Of bent u benieuwd wat we voor u en auto kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, of loop gerust eens binnen